Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Klappjakt

Kategori:

Jag har endast 1dag på mig att fixa alla julklappar. Varför håller jag mig kvar hemma fortfarande? Jag förstår inte riktigt själv hur jag är funtad! Stressen och pressen gror inombords men på ytan är jag kolugn. Jaja lite frulle skulle inte sitta fel. Trevlig dag på er!

Julpyssel

Kategori: Allmänt

Älskar mini lucia

Kategori:

Jag blir alltid rörd till tårar när dom små gör saker, bland annat när dom är sjukt söta och går luciatåg. Det var ute i minus 19 grader men det var det värt! Dock så bad dom att inte fota under tåget och efter flydde barnen fortare än blixten. Lyckades få en bild på Majken hemma som jag kan bjuda på.

Lucia

Kategori:

Yes jag lyckades! Både stolt och lycklig, nu vidare till nästa.

Väder

Kategori:

Pratade nyss med jimpi! Det var rena sommarvärmen hos honom idag... Bara minus 11. Tur att man åker söder ut efter kvällens minilucior. Här i norrpan är det -19. Nu ska jag arbeta sen blir det hopp och lek!

snö

Kategori: Allmänt

 SNÖ!
Jag gillar snö, det är vackert!    ....Men
Det är så jobbigt att behöva sopa och skrapa is och snö hela dagarna, eller iallafall fler gånger om dagen.
Imorgon som sagt blir det lucia på jobbet och lucia på dagis! Dags att plocka fram nya kameran.

Styr upp

Kategori:

Imorgon blir det spex! Jag har styrt upp så att kassapersonalen ska sitta som ett luciatåg imorgon. Återkommer med bild! Som sagt vill man vara unik så gäller det att ta chansen.

Tillbaka

Kategori:

Det har varit något fel på bloggen, har inte kunnat logga in. Men nu är jag tillbaka! Måste dock gå och jobba. Hörs sen!

Gott

Kategori: grubbel

Kaffe med skum och snö utanför fönstret = jag gillart

....

Kategori: grubbel

Det blir bättre sen

Kategori: grubbel

Värsta stunden på dagen är kommen! Han fick stressa upp. Jag ligger kvar i sängen. Han påväg till jobbet. Nu ska vi inte ses på några dagar! Ångest dunkar i bröstet och tårar rinner men vi lever på att - det blir bättre sen!

TID

Kategori: grubbel

 

Tåfan

Kategori: grubbel

Det kliar på min tå och jag kan inte sova, helvete vad irriterande. Ligger som en mupp i sängen. Sparkar omkring mig och bara är förbannad. Men det är lugnt ja ska nog hinna somna om och vara trött som ett as lagom till uppstigning. God jävla natt!