Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Sovmorgon

Kategori: Allmänt

Inte vilken fredag som helst utan låååångfredan, jag tog sovmorgon!

Tiden går fort

Kategori: Allmänt

Jag saknar henne varje dag, idag är det ett år sen hon lämnade mig, oss men jag vet att hon har det bättre där hon är nu. Saknar att kunna ringa, hälsa på, få kloka ord, krama om min hjälte. Idag tänker jag på dig och våra minnen. Älskar dig för alltid lilla farmor!

rackabajsare

Kategori: Allmänt

 
Hahaha den här underbara varan såg vi i affären igår, sjuktroligt!
 

Sjukling

Kategori: Allmänt

Har soffläge här hemma. Är så jäkla trött och huvudet vill inte vara med, understället är på och tet kokar konstant i kastrullen. Måste ju plugga så att jag slipper det i helgen. Trots allt så säger jag - JA DET ÄR FREDAG!!!!

+ - 0= jag hatar matte

Kategori: Allmänt

Fan!
Har börjat med matte 2, tanken är att det ska vara något nytt men inte så svårt.
dom flesta har redan läst både matte 2, 3 och fyra minst.
Jag gav det en chans. Satte mig med både bok, papper och penna.
första talet var uppdelat i fyra tal från a - d.
jag fick 1 RÄTT.... hur gick det till?
Varför kan man inte få förstå första talet i boken och göra det med bravur..
nej nej så jobbar inte jag. mitt huvud tänker - man ska kunna ta på saker.
hur fasen kan minus minus bli plus? jag menar majoriteten är ju minus... då borde svaret bli minus men icke.
nänä skit i det då.
tror jag skriver lite på samhälls arbetet istället.
Det förstår jag   Det behärskar jag
 

Bilder från helgen

Kategori: Allmänt

Tänkte passa på att bjuda på några bilder från helgen.

Här är vi ute och käkar, Jimmy är på toa och vi passar på att fjanta oss lite!

Fika på stan, kolla in den nya fina mössan han har!

Dom underbara som förgyllt min helg

Och sist men inte minst lilla skroll som tog oss med på promenad.

Stockholm

Kategori: Allmänt

Allt var jättebra.. förutom KYLAN!
Är helt säker på att jag fått köldskador på mina ben efter allt vandrande i kylan i allför dåliga kläder den här helgen. Men som sagt annars var allt toppen. Jimmy kom hem redan vid 11 i fredags så att vi kunde traska bort till subway för att ta med oss lite god lunch att ha på bussen. klockan 16.00 var vi framme hufvudstaden för att genast uppsöka vårt hotell, ljuvligt att bo på hotell och lyxigt. Önskar att man kunde göra det lite oftare. Vi letade även upp ett systembolag för att ha lite gottigt på rummet sen minglade vi ner till baren, där hittade vi en cool kille nämlingen Rocky. Vi snicksnackade och snart anslöt även cickiluringen till sällskapet. Det blev god middag på o´learys och sen en väldigt god sömn i hotellsängen :)
Lördagen började med en fyllig och god frukost. vi satt länge och väl för att avnjuta minsta lilla bit av frullen. Efter det blev det lite mingel på stan med alla andra tusen människor... vi insåg snabbt att vi kände oss som ett lantispar som bled sönderstressade av allt folk. vi fick i oss lite kaffe på stan sen blev det häng i cikci studentlya. Jättemysigt, jag stortrivdes! Promenad i kvarteret och till hennes skola, Svenska filminstitutet. Käkade mat på Marie Lavesu och sen drack massa öl/vin/cider/drinkar på flera av södermalms hak. Fulla, trötta, kalla men ack så glada hittade vi tillslut hem till cickis säng för att får vila våra små tassar.
Söndag......seghetens dag. frukost på donken, promenad med skrollan på söder, fika på stan och sen en tupplur halva vägen hem till jönpan. Sov som en kung efter denna helg. Så kul att få åka till Stockholm med Prins charming en hel helg och dessutom ha fri tillgång till Cicki, kan det bli bättre?!
Om ni undrar över något mer är det bara att fråga!
 Nu ska jag sova så tack för mig. Puss och Godnatt

Hemska mardröm

Kategori: Allmänt

Usch kan inte riktigt släppa mig ut i verkligheten efter denna hemska natt. Illamående, hjärtklappning och tårar i ögonen. Tänk att man kan påverkad så av en dröm. För nio år sen var det sanning, mitt ex va otrogen och det har tydligen satt sina spår. Idag skiter jag helt och hållet i honom, det är själv sveket som etsat sig kvar i mitt inte. Nu ska jag skaka av mig denna känsla. Jag ska ha en fantastisk helg!

Pigg och fundersam

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av mot Cickiluringenland. Jag har längtat! Jimpi åker på ett ärende till jobbet kan man säga för redan vid elva ska han vara tillbaka här hemma för att vi ska hinna med bussen. Det blir en resa på ca 4 timmar och vår inställning till detta är på topp. Det är sant, vi ser fram mot detta. Vi har en tv serie som ska ses, mat som ska ätas, fika som ska fikas och sömn som ska tas igen. Vi får se hur länge min plan håller i sig. Nu ska jag fundera visare. Vi ses på bussen!

Så gör vi

Kategori: Allmänt

Nudå?

Kategori: Allmänt

Jimmy vaknar svin tidigt på morgonen vilket jag stör mig järnet på men va ska man göra. Kan ju intet tvinga stackarn att sova mer när det inte går. Själv ligger jag kvar för att det känns omänskligt att gå upp klockan sju en lördag, i mitt huvud finns bara trots. Ligger man kvar tillräckligt länge så somnar man om. Det tråkigaste nu är att jag är pigg och han sover så sött i soffan. Yey blir nog att vakna sju imorgon med. Jaja det viktigaste är att jag får va med honom min egna Prins Charming!

Första mars

Kategori: Allmänt

Vi i min familj (jag och Jimmy) bestämde att det var slut på göttighete ett tag framöver, närmare bestämt fram till först mars. Det har känts jättebra men vi ville i alla fall slå på stort, dagen till ära. Jimmy fick sina älskade nötter och så självklart lite blandat små godis till oss båda. Titta och njut!