Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Min vän är psykolog

Kategori: Allmänt

 
Jag är så glad och stolt över min vän som nu mer kan titulera sig som
Psykolog Emma.
Det har varit fem långa intensiva år, men hon har klarat det galant!
Jag är sjukt stolt över dig min bästa.
All lycka till dig.
 
 

Bra grejer

Kategori:

Tänk vad mycket roligare och bättre det blir om man har fina grejer när man pluggar, uppskattas mycket! Det fina, underbara suddgummi fick jag av Ewa bara så där. Jag kom till jobbet och öppnade mitt skåp och lyckan bara for över mig när jag såg detta. Tack Ewa!

Maj - Händelsernas månad

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut efter att 19 dagar i maj har passerat... Hur ska jag klara resterande dagar!?
Allt roligt på en gång.
I fredags efter jobbet åkte vi till Norrköpings-familjen och grillad. Lördagen bestod av maskerad shopping, häng med Sandra och hennes lilla underbara Maja, Teater i Linköping, Familjen Addams som var jättebra, älskar när det är små detaljer och tricks som man inte riktigt förstår hur de gjorde. Tillbaka till Norrpi för att hänga med Frank & co. Drog till med en sovmorgon innan handling med mor på maxi, hämta bilen, köpa present, fira pappa, till Jönköping och sist men inte minst Hockey! Kan lova att vi sov som två klubbade sälar efter denna helg... NU laddar vi för kommande vecka med minst lika mycket planer.

Titta och njut

Kategori:

Alltså jag har världens coolaste och mest underbara syskonbarn.
Älskar dom oändligt mycket och lite där till!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag blir det möte på skolan, fixa frillan, plugga matte, planera inför lördag och sen lite kvällshäng med grabben. Trevlig dag!

Årets bästa dag

Kategori:

1:maj bästa dagen på året! I år firade jag dagen i Jönköping för första gången i mitt liv, det blev inte som jag tänkt mig. Sverige partiet var i stan för att ha demonstration vilket ledde till att det var minst lika många som ville demonstrera mot detta, det var poliser i varje litet hörn. Ropen ekade mellan husen, saker flög i luften mot poliserna, polisen i sin tur fick höja sin batong och använda tårgas (tror jag att det var), maskerade ungdomar sprang mellan gathörnen för att komma så nära som möjligt, en indier frågade vad som stod på och vi var vilsna med skräck i blicken men någon slags förtjusning i magen.
Vi vände om för att beskåda först socialdemokraternas tåg och sedan alla fackförbund enade, en för alla, alla för en! Båda hade orkester och långa tåg, jag blev nästan rörd till tårar. Detta trodde jag inte om den kristna staden, detta gjorde mig mycket lycklig.
Till sist anslöt vi till vänsterpartiets demonstrationståg, först en orkester och efter det massor av banderoller. Dock var det lite för tyst för min smak under färdensgång så jag passade på att ta ton... Endast ja eller Jimmy rörde på sina läppar också :).

Lite blandade bilder från dagens bravader!