Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Pappan är hemma

Kategori: Allmänt

Idag är Jimpen hemma för att ta ut sin sista av sina tio pappa-dagar, detta firar vi med att vara snoriga, hostiga, febriga, ja helt enkelt jävliga bara. Hoppas på att lillprinsessan inte blir sjuk bara. Annars är det helt underbart att ha honom hemma! Det är så roligt nu när hon börjar le och ge ifrån sig ljud, man kan liksom busa med henne och hon uppskattar det. Sjukt va tiden går fort imorgon är hon åtta veckor, våran lillgosa! 
På dagens agenda står presentköp till Majken, resa till Norrpi och häng med familjen. 


Allt om bäbis

Kategori: Allmänt

Nuförtiden handlar nästan alla inlägg här i bloggen om min bäbis men det är kanske inte heller så konstigt när det är den varelsen som jag umgås 24 timmar om dygnet med. Hon är den finaste människa på denna jord och hon är värd varenda ord som skrivs så det är  bara att ni vänjer er! 😃 


Nu ska jag snuffa på henne innan jag somnar! 
Godnatt

Smatter

Kategori: Allmänt

Det är så härligt när det regnar! 
Smatter på balkongen, en sovand prinscharming och en lite snarkande prinsessa bredvid som gör mig till världens lyckligste, kan inte bli bättre! 

Nytt kapitel

Kategori: Allmänt

Hej! 
Ett nytt kapitel har börjat och jag försöker lära mig eller vänja mig vid detta. 
Igår var nämligen Jimpens första dag på jobbet efter att Astrid föddes. En hel månad har gått och hon blir bara mer bedårande för var dag som går. 
Igår skulle vi ge oss iväg till bvc själva, ett stort projekt kan jag säga. Väl framme fick vi beröm för att vi var i tid första ensamma dagen, det hon inte visste var att frukosten stod halväten på bordet, tänderna var inte borstade, jag småsprang genom hela stan och satte mig i väntrummet svettig med hög puls en minut innan hon kom ut för att hämta oss. Allt gick bra och den lilla växer så det knakar, 4cm längre på en månad och följer med blicken, ger små leenden samt sprattlar som bara den, hon är så duktig! 
Idag tog vi sovmorgon, vi har även sjungit, ätit och fisit. Nu väntar vi på att pappan ska komma hem och pussa på oss! 

Kärlek