Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Konstigheter

Kategori: Allmänt

Mitt liv är konstigt, eller min vardag. Jag sover inte när jag ska, är pigg fast att jag är trött, blir höstdeppig fast att det är fint ute. Jag vet inte hur jag ska komma ur denna onda cirkel!? Mina känslor är en blandning av avundsjuka och dåligt samvete... Hur tar man sig ur detta?

Majken

Kategori: Allmänt

Tänk att denna underbara lilla varelse redan blivit tre år. Jag kan inte riktigt förstå att det är tre år sen som jag och Cecilia satt på Gotland och väntade på ett samtal om att denna sötnos kommit till världen! Älskad och underbar varje dag.

Hur är detta möjligt?

Kategori: Allmänt

Hej!
Under gårdagen var det ständiga skämtet "men jag är nog lite sjuk så det går inte att jobba imorgon" eller "om det regnar så här mycket måste det ju vara tillåtet att stanna hemma!?!". Den ständiga ångesten för jobbvardagen. Själv ska jag plugga och vara ensam hemma varje dag, sådär lockande efter sällskap 24 timmar om dygnet..... Jag vaknar och har ont i halsen, hur fasen gick detta till? Det var ju inte jag som ville vara hemma från jobbet ju!!!!!!

Tänd lampa

Kategori: Allmänt

Mina ögon blir fyllda av tårar och jag känner känslan är lycka. Att av lampans sken kunna se hans vackra gestalt gör att jag vill vara med om detta ögonblick nu och för all framtid. Jag visste inte att man kunde känna så mycket kärlek till en annan människa som jag gör för honom. Du gör mig hel!