Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Offrar mig

Kategori: Allmänt

Nu när Mormor och Morfar var på besök ställde jag mig in genom att köpa grädde till kaffet. Detta leder nu i efter hand till att jag får offra mig att med att både dricka kaffe och ha grädde i, man vill ju inte slänga nu när jag blivit en snål smålänning! 


åh vad jag blir tjurig

Kategori: Allmänt

Jag blir tjurig när det inte blir som jag vill!
Fick nyss tillbaka på min "Lös en finanskris" uppgift.
Om dom hade lite bättre info om vad som ska göras och på ett bättre sätt där de själva skriver uppgifterna så kanske det skulle vara lättare att lösa. Kan även vara en idé att lärarna svara på mail så att man kan lämna in på rätt sätt... idioter.
Åh va störd jag blir! Faan
 

Besök

Kategori: Allmänt

Vi har besök och jag älskart! Jimmys fina föräldrar och hundarna. 


Mitt liv i Jömpan

Kategori: Allmänt

Mitt liv börjar ta form här i Jönköping! Det här veckan har vi varit på Harrys för att dricka öl, käka burgare och titta på fotboll. Vi har haft Frank på middag och umgåtts med Jimpens föräldrar, jag älskar besökare. Nu har vi hela helgen framför oss som är till för att vara med J-föräldrarna och hundarna såklart. Nu måste jag läsa juridik för att kunna ha kul hela helgen. Tack för mig! 

Paj i två bemärkelser

Kategori: Allmänt

Hej.
Den här veckan har jag varit totalt paj, dyngförkyld som inte vill ge med sig samtidigt som en uppgift till skolan ska bli klar, hur löser vi detta?
Igår i vacker väder styr vi kosan mot Axamo. Där finns en sjö med brygga och strand men även skog med motionsspår. Vi tog oss en tur ut på blåbärs fynd och natten slutade med paj!

Musiken i mitt liv

Kategori: Allmänt

Den vackraste stunden I livet var den när du kom
Och allt var förbjudet
Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
För det ekar I huvet'
Och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
Den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Jag saknar musik i mitt liv!