Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Skit

Kategori: Allmänt

Allt man gör blir skit! Godnatt

Tankar

Kategori: Allmänt

snälla

Kategori: Allmänt

provar något nytt

Kategori: Allmänt

Jag jobbar på att öka mina inkomster... men hur fasen ska jag lyckas. Jag vill inte jobba så mycket men vill ha mer pengar, vem fan vill inte det... men ni kan ju i alla fall önska mig lycka till! Tack på förhand :)

Fel dag

Kategori: Allmänt

Imorse när jag vaknade trodde jag att det var fredag.... Fan, bara torsdag! För övrigt så går jag runt med en inre ilska som tyvärr kommer att ta sig ut, antagligen på fel person och med fel anledning. Jaja sån är jag! Bara vänta och se med andra ord! Lön idag=kul. Imorgon kommer prinsen. Vi ska ha tacomysfredakväll!

Störande

Kategori: grubbel

Har suttit i godan ro från Jönköping, funderat, vilat och småsurfat. Nu är jag framme i Linköping... Vilket helvete! En busschaufför som skriker så att det dånar i hela bussen och en jobbig jävel som sitter bakom med något jävla knappljud som den tydligen ska pilla på hela jävla tiden. Tack som fan!

Mjukglass

Kategori: grubbel

Min min kurs får man ta obegränsat med mjukglass hur underbart är inte det. Ps det finns strössel också.

Linköping

Kategori: grubbel

Just nu sitter jag själv på ett café... Känns ovant, det är liksom inte min grej att vara själv offentligt. Jaja men här sitter jag iallafall och väntar på Cila som väntas anlända inom snar framtid. Hon är påväg från kurs i Norrköping. Och jag är på kurs här så nu är sovplats fixad och kvällshäng likaså.

Utbränd?

Kategori: grubbel

Ojojoj här sitter jag och nästan blir utbränd..... Eller? Inte en unge är här och jag tittar på Bert! Ps. Bert tycker att Rebecca är det finaste namn som finns 😃

Orolig i själen

Kategori: grubbel

Jag har svårt att somna och när jag väl gör det så vaknar jag hela tiden. Jag undrar vad som är på gång!? Drömmer och grubblar om vart annat. Nu vill jag att allt bara ska lösa sig så att jag får lite lugn och ro. Orkar inte med mitt jobb längre... Få på schema att man ska jobba 10 dagar i rad men nästan alla tillfällen är mindre än 5 timmar, då känns det ganska onödigt och då blir jag förbannad. Helvete när ska dom börja bete sig på det där jävla stället??

Parkeringsförbud

Kategori: grubbel

Som vanligt så måste jag upp innan klockan sju imorgon för att flytta bilen, sådär kul. Alltid är det något. (Men Emma vet du? Här är ingen parkeringsavgift...) imorgon ska jag även slussas in i mitt nya extra knäck ska bli spännande synd bara att jag är sjukt otaggad på livet just nu. Jaja fasaden fortsätter ett tag till! Tack och godnatt

Pissigt

Kategori: grubbel

Jag förstår inte vad det kommer ifrån men jag vill bara dra täcket över huvudet och vägra gå upp. Jag har ingen lust, ingen ork, ingen vilja. Jag drömmer konstigheter så att jag vaknar svettig och bara vill gråta. När jag öppnar ögonen ser jag att det fortfarande ser lika jävligt ut som när jag stängde dem. Men va fan..... Orka ta tag i sitt liv! God natt

Tomt

Kategori: grubbel

Det är tomt att vara hemma hos jimpen själv så här på kvällskvisten. Hoppas att han ringer snart och vill att jag ska agera taxi eller pussmaskin!

Bus4you

Kategori: grubbel

Fattar inte varför jag inte åkt med detta mirakel tidigare. Värsta lyx bussen ju. Det som stör mest är att, igår gick ja in och kollade på både denna, swebuss och sj... Varför måste sj vara mer än dubbelt så dyra??? Det är ju bäst för miljön! Men den här bussen får topp betyg från min sida. Tack och adjö