Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

kapat

Kategori: Allmänt

 
Någon jävel har loggat in på min facebook.
Från Polen!
Känns sä jävla konstigt.
Trodde inte att sånt hände. Inte för att något har förändrats på min sida,
tror jag iallfall. Men själva grejen att någon gjort det.
jaja.. nu sitter jag här och har tråkigt.
Väntar på att min stora kärlek ska komma hem!
Jag längtar

Sj = bra

Kategori: grubbel

Idag blev det tåg med sj till Jönköping istället för buss. Fungerar hur bra som helst! Mycket nöjd.

Laddar

Kategori: grubbel

Sitter och tittar på uppfinnarna. Har handlat present till helgens kalas i Kalmar. Cidern är inhandlad och jag känner mig laddad. Snart en kopp te, lite sömn och en helg som ska levas i ultrarapid.

Fisk jävel

Kategori: grubbel

Bestämde mig för att faktiskt fixa det här med fisken. Har hållit i den, styckat den, packat den och helt enkelt bara blivit vän. Då ska dom helt plötsligt tvinga in mig till delin istället. Jag vägrade. Tog det som en kvinna. Bestämt med tårar i ögonen och darrig på rösten sa jag NEJ det blir inget. Jag låter dem hellre få något att prata om för att sedan kunna bryta ner mig långsamt. Jag har mina principer och tyvärr med de är inte till för att brytas. Tack för mig!

Inte min tur

Kategori: Allmänt

Är så in i helvete trött på att försöka förändra hela mitt liv!
jag orkar inte nu får någon annan försöka.

??

Kategori: grubbel

Att få sova till klockan 12 tre dagar i rad och sen börja klockan 06.00, hur tänkte dom där?? Tankarna snurrar och jag likaså. På återseende!

Inte alla hästar hemma

Kategori: grubbel

Åh jag hatar mitt jävla jobb. Jag förstår inte hur man kan ha en så elak chef! För två dagar sen var jag och pratade med henne om mitt schema, vi var överens. Jag var nöjd och glad när jag gick därifrån. Dagen efter får jag en tid som vi tydligt sagt inte ska finnas. Idag samma sak. Nu får det fan vara nog man kan inte bete sig hur som helst.

Rädd för mig själv

Kategori: grubbel

Idag ser jag inte meningen med att kliva upp ur sängen. Att dra täcket över huvudet känns som den bästa lösningen, vet dock inte vad mitt jobb tycker om det. Men fråga är - bryr jag mig?

Valvaka

Kategori: Allmänt

JA
Jag sitter framför tv:n och tittar på Amerikas val.
JA
Jag tycker att det är spännande.
JA
Jag är intresserad.
JA
Jag bryr mig faktiskt. 
 
Börjar dock bli trött men fasen lite ska man ju kunna härda ut för en sån händelse.
 
Hejja Obama!

Kan inte sova

Kategori: grubbel

Har en trött kille som sover så gott bredvid mig sen länge... Själv grubblar, tänker, klurar och funderar jag mest. Imorgon blir det hemfärd mot norrpan igen, känns inget vidare. Behöver prata med min chef så att jag kan försöka lägga upp en strategi om mitt liv. Livet är svårt.. Mest hela tiden tycker jag. Det eviga tjatet om val. Val hit och val dit. Kära tomten- jag önskar mig en rak och enkel väg i julklapp. Tack på förhand! Nu ska jag hålla om min kärlek och hoppas att jag kan få sjunka in i drömmarnas land för ett ögonblick.

besökare

Kategori: Allmänt