Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Norrköping

Kategori: Allmänt

Sitter och laddar för avfärd mot mitt älskade Norrköping!
Ikväll ska vi titta på fotboll med mamma och pappa, jag hoppas så innerligt att Sverige kan vinna.
Övriga helgen kommer vi ägna till att packa, flytta ocg städa.
Det ska bli jättekul och jag har faktiskt längtat efter detta men det är vemodigt att någon annan människa ska bo i min lägenhet, jag har bara haft den i 1 år men min farmor hade den i över 55 år. Tanken på att åka förbi lägenheten och veta att någon främmande människa lever där känns så ävla konstigt. Samtidigt ska det bli jätteskönt att starta ett riktigt gemensamt liv med Jimmy i en gemensam lägenhetet med alla våra fina saker tillsammans. Jag antar att detta har varit ett år av bearbetning.
Jag längtar iallafall sjukt mycket efter att få komma hem till sköna gröna norrköping för en helg!
 
 

Trögfattade människor?

Kategori: Allmänt

Där jag bor där finns tre tvättstugor.
* Den nya med Torkskåp
* Tvättstuga 1 med Torkrum 1
* Tvättstuga 2 med Torkrum 2
 
De senaste gångerna när jag kommit ner för att hänga min tvätt har jag varje gång fått börja med att ta ner någon annans tvätt först. Denna dag var en likadan dag som de andra.
Vad är det som är så svårt att förstå?
Kan man inte titta först om någon bokat tiden, är den ledig så okej kör hårt men när man ser att någon håller på att tvätta kanske man bör ha i tankarna att den här personen antagligen vill ha någonstans att torka sin tvätt.
Jävla trögfattade människor! Jag vill inte ta i eran jävla tvätt och använda min dyrbara tid till det.
För att markera men samtidigt inte vara elak la jag lite snabbt ner tvätten i en sån där rullkorg, inte knögligt men samtidigt inte asfint. Jag hängde upp min tvätt stängde dörren och ställde lite fint hans tvätt utanför dörren.
Hoppas denna tröga människa förstår att till nästa gång så gör man inte så, då kommer jag inte lägga tvätten fint kan jag ta och meddela.
Tack det var allt för mig för denna gång.
 

08-16

Kategori: Allmänt

Istället för att avnjuta min skönhetssömn i sängen sitter jag i soffan och väntar på att killarna med radonmätaren ska göra entré. När dom nu kommer är lite oklart men dom sa runt 8-16, ska det va så här?? Jaja hoppas jag kan "fånga dagen" och äntligen få någonting gjort. 

Tumme

Kategori: Allmänt

Aj, efter en vecka har jag fortfarande ont i min tumme så imorgon blir det att gå till läkaren. Tänk att jag inte vet vad det kommer ifrån den bara värker och har blåsor, jaja imorgon får vi kanske veta vad det beror på. 
Nu ska jag äta morotskaka som Jimpen bakat. 

Blommor i handen

Kategori: Allmänt

 Klockan börjar närma sig halv fyra och jag vet att den lyckligaste stunden på dagen snart kommer att börja. Efter 2 år och 5 månader har jag fortfarande fjärilar i magen så fort jag vet att jag ska få träffa Jimmy. Det plingar på dörren och jag rusar fram för att öppna, förvirrad men så överraskad och lycklig ser jag honom i dörröppningen med blommor i handen.  Min fina kille, jag älskar dig till solen och tillbaka minst hundra gånger om. 

Vatten

Kategori: Allmänt

Tanken är att jag ska lära mig att konsumera mer vatten både för kropp och själ. Det bästa med vatten är att det är gratis, kan vara gott och finns alltid nära till hands, vad har jag väntat på egentligen? Nu kör vi.... Eller alltså, nu dricker JAG! 

Lycklig och förvånad

Kategori: Allmänt

Jag är så förväntansfull och exalterad över min och Jimpens framtida projekt. Vi har fått en ny "gemensam" lägenhet. Turen var helt enkelt på vår sida! Den dagen som jag ringde till hyresvärden hade vår 2:a just trillat in, han propsade på att vi skulle se den. När vi tittat kände vi direkt att - den här lägenheten ska vi kämpa för. Dagen efter ringde jag direkt 8:30 när telefontiden börjat, 10:00 ringde han tillbaka och sa att den är vår! 
Imorse när jimpen kom ut rusande från duschen frågar jag halvt sovande 
- är du försenad? 
- ja, jag glömde bort tiden för jag stod och möblerade vår lägenhet. 
Då kontrar jag lite förvirrad och putt
- nä det kan du inte för jag har gjort det hela natten. 
Det ska bli spännande och ser hur det blir, är ju dock ett bra tag kvar. 
/ kärlek och lycka

Vill så mycket annat

Kategori: Allmänt

Idag är en MÅSTE dag men jag vill inte.
Har ett ganska stort arbete som absolut bör påbörjas men det liksom bara ebbar ut.
Jag vill och kan men nu blev jag törstig, kissnödig, måste vattna och diverse påhitt som kommer över mig.
Måste även läsa lagar och reda ut begrepp och situationer för att få till en bra redovisning helst innan helgen, så att jag med gott samvete kan pilla mig i naveln och dricka glögg lördag och söndag. Alternativt spela tv-spel, sy gardiner, baka bullar eller borstatänderna.
 
Idag eller ikväll snarare ska jag och jimpi kolla på en lägenhet, den är dock inte så stor men är den bara välplanerad så kan det bara bli bättre. Spännande..... jag vill NUUUU!

Hemtrevligt

Kategori: Allmänt

Jimpen är uppe och bakar bröd, vi ska ha brödet till pumpasoppan som blir lunch lagom till Sara och Johans ankomst. Igår gjorde vi förberedelser inför soppan vilket ledde till en kreation i form av Halloweenpyssel samt torkade pumpakärnor. 
Själv ligger jag i sängen och tittar på min husman medan Lill Lindfors förgyller morgonens musiksinne!
Det här blir en bra dag.