Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

orättvisor

Kategori: Allmänt

Ett virrvarr!
Sorg och glädje.
Skratt och tårar.

Samtidigt som jag glädjs över min framtid med Jimmy.
Alla nya spännande utmaningar, samboskap, skola, träning mm
Så går min bästa vän med en sorg som inte går att föreställa sig,
en tragedi. Jag kan inte sluta att tänka på det som hänt och hur de har det.
Det skär i hjärtat att någon ska behöva vara med om en sådan stor sorg.
Jag älskar er och finns alltid här för dig för er!

Vart ska denna dag sluta

Kategori: Allmänt

Jimmy har redan åkt hem, En full kille har vinglat runt på gatan och grannarna har redan hunnit bråka. Liksom klockan är bara 04.30 vart ska denna dag sluta??

Kärlek

Kategori: Allmänt

Min kille är typ världens gulligaste. Jag har först jobbat hela dagen och sen har vi varit iväg hela kvällen. När vi äntligen kommer hem igen slår vi oss ner i soffan för lite kvälls häng. Efter en stund brister jag ut i - åh jag skulle bara vilja ha en skön varm säng att krypa ner i med en tv framför. Då går han in i sovrummet och hämtar ut sängmadrassen med täck & kudde och sen placerar detta framför tv:n. Hur gullig får man va egentligen??

Längtar

Kategori: Allmänt

Jag är sjukt sugen på nya resor! Jag längtar ut, efter upplevelser, kulturer och miljöer. Vill ha sol och värme. Det är ingen flykt det är bara ett väldigt stort intresse. Har massa idéer och inspiration som jag måste få ur mig! Varför måste det finnas så många om och men..... Jag drömmer vidare.

Skäms

Kategori: Allmänt

Min mamma ringde för att berätta om den mest pinsamma artikeln som publicerats. Jag skäms, jag skäms så in i norden. Artikeln stämmer inte överrens med verklingheten och det har jag ren fakta på.
Nej usch och fy.. Pinsamt!

One missed call

Kategori: Allmänt

Förvirrad till tusen. Efter att ha sett denna film höll jag på att skita på mig i flera dagar av brutal rädsla... Detta var kanske 2003 eller nått sånt. Nu sitter jag här i soffan och zappar runt lite och inser att de gjort en exakt likadan film fast amerikansk med samma namn, hur stört är det? Till råga på allt så kan jag inte sluta titta fast att den förra va svin lärrig plus att den nya fått jätte dåligt betyg. Jaja vad gör man inte en lördanatt för att slippa sova.

Onödan

Kategori: Allmänt

Idag anser jag att gå upp så här tidigt är helt onödigt. Det finns ingenting att se på tv och dagen kommer att bli jätte lång. Jag menar gå ut i blåst och pulsa fram i snön är inte min grej... Hm men jag vill ta mig till Systembolaget. Ikväll ska J bowla med några kompisar och då vill jag dricka vin och tycka synd om mig själv!

Sambo

Kategori: Allmänt

Sen sist har jag blivit sambo med Prins charming!
Jag undrar om det bler fest till kvällen?
Champagne, pompa och ståt.
Grattis till mig... eller OSS

Tröttare än tröttast

Kategori: Allmänt

Jag känner mig så jäkla trött idag! Vet inte om det kan bero på att jag är hos Jimmy och härmed får chansen att slappna av. Borde få i mig lite mat då piggnar jag nog till. / på återseende

Skola

Kategori: Allmänt

Nu har jag lämnat in min ansökan till skolan! Får se om det blir några kurser lästa under våren...spännande!

Tokig

Kategori: Allmänt

Jag blir tokig!
Har försökt vara duktig, både skriva och lägga upp lite färska bilder direkt från telefonen... men det fungerar ju inte! Jag blir arg, inte så lite heller. Man tappar gnistan att fortsätta. Men jag gör ett nytt försök jag är ju inte den som är den. Gott Nytt År på er!