Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Häst

Kategori:

I helgen var Jimmy och jag iväg på 30-års kalas, det var jättetrevligt. Ett kalas för Oscar, en kusin som bor i Norrköping... Fast självaste kalaset var i Österbymo. Vi fick åka flera kilometer ut till mitt i ingenstans till en stor gård med hästar. En häst var helt frigående i trädgården, så underbart! Vi blev bjudna på trerätters och så kaffe & tårta, tipspromenad och allsång, roliga lappar under tallriken och svingod hemmagjord sprit :) en riktig toppenfest. Nu finns det inte många kvar i släkten som jag inte träffat. NU dax att ladda om till nästa helgs fester!

Han gör sitt bästa

Kategori:

När fredagskvällen/natten kryper sig på gör han sitt bästa för att inte gå miste om kvalitetshäng men ibland är det ett tufft jobb. Inte så konstigt när han varit uppe sen 06.00, han är förlåten! Nu ska jag peta på honom och erbjuda lyx, det vill säga att han får sova vidare i sängen utan att känna skuld... Han är mitt guld!

Ser i siffror

Kategori:

Laddar inför matteprov imorgon,
. Kommer nog drömma om siffror som jag även gjort den senaste veckan. Ska bli skönt när det är över så att jag kan njuta av helgen då vi ska på kalas och sen övergå till omprovplugg på måndag. Jag är alltid så positiv, det är det som är så härligt med mig! Tack och godnatt Puss och kram

Hurra hurra

Kategori:

Vill i efterhand passa på att hylla min älskade storasyster som fyllt år, hon tog steget över till de vackra siffrorna 3 och 0. Kunde tyvärr inte vara där och fira men jag vet att hon fick både tårta och presenter, plus att jag och Jimmy skickade blombud.... Hoppas dom blev fina :) grattis till dig, vi ses på festen!

Problem med appen

Kategori:

Det har varit strul med blogg appen men nu är jag tillbaka. Hoppas att dagen varit till belåtenhet, det har den varit för mig.

Lotto

Kategori: Allmänt

Synd att det inte var jag som vann på lotto!
men jag önskar den som vann lycka till i framtiden, hoppas du skänker jävligt mycket pengar till cancerfonden och andra organisationer!

mattejävel

Kategori: Allmänt

nu ska jag gå med ett leende på läpparna till min matte lektion. Jag ska ha jättekul!

Crème brulee

Kategori:

Idag firade vi in våren med en varsin crème brulee glass. Den är sjukligt god så prova om ni inte gjort det redan!

stålar

Kategori: Allmänt

Idag styr jag kosan norr ut.
Hann knappt komma hem från Gotland innan jag åker igen men nu ska det hem och tjänas stålar.
Att leva på endast studiebidrag blir man inget vidare rik av. Om någon vill umgås så kan ni komma förbi Maxi så kanske jag har en minut över eller två :). NU dax att fara, på återseende! 

Ingen vanlig onsdag

Kategori: Allmänt

Idag har det inte varit någon vanlig onsdag idag har det varit en superonsdag. Mamma har hälsat på här i jönpan, jag ville inte att hon skulle åka hem. Det är något speciellt med min mamma... Hon är helt enkelt bäst! Vi åt frukost tillsammans och tittade på malou sen åkte jag till skolan och hon shoppade. När Jimmy kom hem köpte vi jättegod burgare, till mig blev det en rödbetsburgare! Lite kaffe på maten och sen åkte hon hem 😢.
Jimmy tränade tennis och jag tittade på mästerkocken. Tack för mig!

En hemlig plan

Kategori: Allmänt

Jag tänker inte avslöja planen förens allt är spikat till 100% men vi planerar en födelsedagsresa när Jimmy fyller år. Jag hoppas att det blir av, nu ska jag skicka ett mail angående detta.... Spännande!

Tillbakablick "påskafton"

Kategori: Allmänt

Vi styrde kosan mot Jimmys familj i Blomstermåla, där bjöds det på god mat, gott sällskap och gofika. Vi tog en lång promenix med hundarna och göttade oss framför brasan med massa godis.

Tennis

Kategori: Allmänt

Tänkte bjuda på en bild från fredagens aktivitet, tennis. Vi tog oss iväg på lite boll-lek och hurtigheten satte in, jag gillar tennis, det kanske är min grej. En gång för många år sen fick jag en fin komplimang om att jag hade läggning för det här med tennis, jag ska jobba vidare på den tanken.