Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

höstrusk

Kategori: Allmänt

Varför måste denna hemska årstid finnas.
Den tillför endast ångest och deppighet.
Rebecca Sofia Lövbom
är gjord för att leva i sommar, sol och värme..
Snälla ta mig tillbaka,
låt mig leva, skratta, sola, dricka drinkar och ha det jävligt göttigt!
 
 

Cola till frukost

Kategori: Allmänt

Efter att vaknat till kaos blev jag förbannad och började dricka Cola till frukost. Nu spelar jag spel och hoppas på att kunna somna om så att min dag inte blir helt förstörd! På återseende 

Fairtrade

Kategori: Allmänt

Godaste bananen, lätt värt pengarna! 

Alltså när man vet att bananen är den mest besprutade frukten känns det absolut värt att betala några kronor extra för en godare och bättre vara.... Tycker jag iallafall! 

Brothers

Kategori: Allmänt

Jag och Jimmy har valt att använda hela kvällen åt ett nytt tv-spel gjort av Josef Fares. Ett jättefint spel, det är välgjort och vacker antagligen det vackraste spelet någonsin, dock lite för kort. Vi spelade hela spelet på ca. 4 timmar. Men lätt värt en helkväll. Mitt råd till er alla spela spelet Brothers!

Saknar

Kategori: Allmänt

 
Idag sitter jag och längtar efter mina guldskruttar.
Dom är så fina August och Majken, jag älska dom så otroligt mycket!
 
 

Helger

Kategori: Allmänt

Alltså jag älskar helger! Jag skulle dock vilja lämna ett förslag till riksdagen om att helgen bör utökas med minst 1 dag. Har haft flera bra helger i rad och jag vill inte att det ska ta slut. Älskar att ha tid och umgås med folk, göra roliga saker och få ha min prins nära mig hela tiden. Nu ska jag åka och bada! Hej hej

Snart helg

Kategori: Allmänt

Det blir att åka till Norrköping i helgen igen och det gör mig glad! Vi ska umgås med Frank & Daniel, fixa i Majkens rum, träffa mamma & pappa och sist men absolut inte minst... Försöka packa ner bohaget, hur nu det ska gå är ett stort  ?    . Det kanske inte är så svårt att få ner det i kartonger problemet är, vart ska vi göra av grejerna??? Vi behöver en större lägenhet här i Jönköping typ NU! 

Sängen

Kategori: grubbel

Idag kände jag inte för att kliva ur den, så jag ligger kvar! För att jag kan, tack!