Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Vätterstranden

Kategori: Allmänt

Det är riktigt fint här. Gick upp vid nio för att slippa böter, åkte med bilen till en gratisparkering och på hemvägen tog jag en extra tur för att se den vackra stranden. Önskar att jag kunde komma upp varje morgon för en mysig promenad. I morse tog jag mig upp för att ta mig till tvättstugan, nästan lika tillfredsställande... Not! Men jag vill inte hymla med att jag faktisk är vän med tvätten, Vi tycker liksom om varandra.

Hörnet

Kategori: Allmänt

jag har fått ett favorit hörn i lägenheten! Både jag och Jimmy tycker att det känns helt rätt. Hörnet som har allt. Okej jag ska sluta att överdriva.... Här kommer bilden!

fyttar ur väskan

Kategori: Allmänt

Igår när vi kom hem från Malmö insåg jag för första gången på flera månader att jag faktiskt kan packa ur min väska och leva som en normal människa. Kläderna i garderoben, nesisären i badrumet och småplocket på hyllan. Äntligen är jag HEMMA. Nu ska jag ta en soppa ur mitt skafferi och värma på min spis.

Vi drar till Malmö

Kategori: Allmänt

Idag tog vi bilen och drog till Malmö. Mysig med lite bilhäng! När vi kom fram blev vi bjudna på rundtur i deras fina lägenhet och sen blev det te i soffan (vilken tur att jag bakat muffins idag sov vi tog med). Kul att äntligen kunna åka hit och umgås med Sara & Johan. Nu ska vi sova för imorgon händer det nig en heldel kan jag tänka mig :). Puss och Godnatt

Livet som student

Kategori: Allmänt

Till en början känns det mycket bra.
Sov till elva, käkade frukost framför skilda världar, åkte till skolan för att få inlogg till studierna, gjorde en kopp te, pratade med Emma, läste in mig om studentlivet, svarade på några frågor och sen surfade runt på nätet fram till att Jimmy och kom hem och det blev fri hopp och lek. Yey känns göttigt!

Mulle

Kategori: Allmänt

Väntar in morgondagen.
Imorgon blir det fackmöte på jobbet och sen flyttas det till Jimmy.
Känns så konstigt. Jag åker dit och behöver inte åka hit på en månad!
Jag blir nervös...Det kommer bli så bramen frågan är hur mycket jag kommer att längta tillbaka hit?!
Tog mig ett parti Mulle med Mormor & Morfar som lite extra häng så att de inte glömmer mig.
Faktisk jävligt kul att spela mulle.. måste introducera det för Jimmy.
Min Mormor blir galen på Morfar för att han är duktig och hon försöker hjälpa mig i smyg när det går dåligt (som om jag är ett barn) Och min Morfar skiner upp varje gång han tar minsta poäng.
Jag gillar dom så in i nordens mycket.
 
 

Inskriven

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av mot norrpan för två arbetsdagar sen är det skolan som gäller. Det är roligt men otroligt skrämmande! För att inte stressa upp mig har jag försökt intala mig att det kommer gå bra, inte va så mycket.... Så att jag hinner med att göra massa annat skoj. Tänk om det är sjuktmycket? Idag skrev jag in mig, min plan lät tuff sa mun lärare. Jaha vad gör jag nu då. Jaja imorgon blir det jobb som jag vet hur man gör, som jag är bra på. Imorgon är det trygghet!

Back packet

Kategori: Allmänt

Efter att Jimmy kom hem från jobbet har vi suttit bänkade i soffan hela kvällen och spelar Backpacker. Jag älskart! Det är dock inte samma spel som jag spelade med Emma för typ 15 år sen men nästan lika bra i allafall. Imorgon är Jimmy ledig och det ska bli helt underbart att få tre helt lediga dagar tillsammans. Planen blir nog att åka till blomstermåla och hälsa på lite. Skulle åkt till Malmö först men dom vi vill träffa jobbar och står i. Nu ska jag försöka sova så att jag är pigg imorgon. Puss och godnatt