Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Rekat inför imorgon

Kategori: Allmänt

Nu har Cicki och jag åkt runt för att se festivalområdet från olika vinklar och vrår, vi konstaterar båda två att det kommer bli svincoolt. Nu måste sömnen skölja över mig så att jag är pigg och utvilad min första dag som volontär.

Dagen är kommen

Kategori: Allmänt

När jag vaknar imorgon ska jag vara redo för mitt matteprov, förhoppningsvis det sista någonsin typ. Det känns sådär, hade lixom behövt bara några dagar till men men finns inget som kan göras åt saken nu.

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Är förvånad själv faktiskt, jag tog mig upp! Nu snart dags för hängning av två maskiners tvätt... Jag vill bara sova "lite" snälla. Men inte klaga, tiden behövs så nu ska jag bara ta vara på den också. Tack för mig lyckliga tjej

Mitten

Kategori: Allmänt

Det värsta med att gå och lägga sig sist är att bästa platsen i sängen är upptagen, ska jag vara helt ärlig är jag glad om jag kommer åt en kudde och en täckstump. Men det är han värd min prins Charming, jag unnar honom allt gott!

Väntar på att bli trött

Kategori: Allmänt

Sitter vid datorn och ugglar, väntar på bättre tider.
Imorgon blir en lååång dag, valde tvättstugetid helt själv 07.00 Zzzzzz lika bra annars tar jag mig inte upp, men frågan är om jag kommer att göra det iallafall?!? Har dock en inlämningsuppgift som MÅSTE göras imorron och skickas in innan Jimpen kommer hem och vi styr färden mot Blomstermåla - Oskarshamn - Visby - Fårösund. Hur ska detta gå tänker nog både ni och jag, men med min inställning till livet så löser det sig, det gör det alltid, utan panik....eller med jävligt mycket panik. jaja nu dags att borstatänderna och hoppas på besök av John Blund! Puss och Godnatt

Jag vill

Kategori: Allmänt

Det är så tråkigt att inte kunna sova speciellt när man är trött och för en gång skull vill det! Godnatt förhoppningsvis.

Och en 80 åring

Kategori: Allmänt

Samma helg som maskeraden hann vi med en kort sväng till Norrpi för att fira min underbara mormor på hennes födelsedag! Det var kul att få komma hem och vara med man ska ta vara på tillfällena plus att jag fick träffa lite släkt också. En finfin helg! Ps. Hon passar även på att visa hur vig hon är i sin unga ålder :)

Maskeraden

Kategori: Allmänt

För nästan en månad sen mitt i all hysteri var vi på maskerad. Det var en rolig tillställning med lekar, mat, mycket dricka, dans och tårta. Alla hade gått inför det till Max men bäst av alla tyckte jag ändå att ett av de tre födelsedagsbarnen var, Greger! Tänkte därför bjuda på några bilder!

2 ljuva år av pusslande

Kategori:

Att lägga pussel är kul, typ jag älskart!
För två år sen träffade jag min pusselbit, min vän, min stora kärlek. I två år har vi pusslat och pusslat, först ett Simpson pussel, vårt passa ihop vårt liv pussel och vykortspussel. Nu äntligen har jag blivit hel. Vi bor tillsammans, skrattar tillsammans och lever tillsammans. Jag älskar dig nu och för alltid mitt GULD, glöm aldrig det!

Sliter mitt hår

Kategori:

Hade jag haft hatt skulle jag ätit upp den med!
I helgen har jag slitit som ett djur för att få färdigt min inlämning som skulle vara inne idag senast 23.59. Till en början såg det lovande ut fram till att jag bytte dator och då insåg att det utlovade 30sekunders sparandet helt enkelt lagt av. Med gråten forsandes ut ur min kropp tröstade min fina kille mig med att pussa mig, göra toast och peppa mig med att jag hade oxå blivit fly förbannad, men hjärtat ge inte upp du har ju fortfarande några timmar på dig! Jaja jag går väl och ge det en chans till.
Jag sitter fastklistrad framför datorn efter att skickat ett surt mail till min lärare om att jag verkligen hoppas att en försenad uppgift på grund av fel på deras sida inte ska begränsa mitt betyg. Jag skriver och skriver till att klockan blir 02.15 det är dags att skicka in..,,. Vad fan händer! Jag trycker på skicka och sidan står bara och arbetar. Jag sliter mitt hår av förtvivlan!
Det jag har att välja på är att stänga av datorn och allt försvinner eller så låter jag datorn stå på och hoppas på ett mirakel.
Jag hoppas på MIRAKEL!