Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Päron mitt i natten

Kategori: Allmänt

Detta har blivit lite av min nya hobby. Jag går och lägger mig med tron på att kunna somna, efter ca 1-2 timmar går jag upp av ren frustration. Det är nu som mitt nattliga päron slinker ner det kan även bli en skål med is som snacks ifall det nu skulle finnas i frysen. Sitter på soffkanten och spelar spel på telefonen för att någon timme senare göra ett nytt försök till den efterlängtade nattliga sömnen som uppskattas innerligt.  

Frukost i parken

Kategori: Allmänt

Idag när jag kom till vårdcentralen för att ta prov hade kom jag på att jag glömt att tre timmar innan slank några klunkar blåbärssoppa ned, vänligt men bestämt fick jag gå därifrån utan prov och återkomma imorgon. 
Fint väder ute gav mig ingen lust att vänd hem direkt så det blev en sväng till Hemköp för att köpa med mig lite frulle som fick ätas i en solig park! Promenad och lite kläder senare staplade jag in på försäkringskassan för att få svar på mina frågor, tror faktiskt att det finns en chans att jag kan fylla i blanketterna nu. 
Tycker faktiskt att jag fått mycket gjort och än är inte dagen slut. Nu dax för tvättstugan! Tack för mig

Vad hände

Kategori: Allmänt

Jag fick massa bra tips på vad som kan skrivas om men istället har tiden bara sprungit iväg och inte ett ord kommit fram. 
Är fortfarande helt slut i kroppen efter helgens arbete. Det börjar ta på krafterna kan man säga!