Rebecca

Funderinga som leder till världsproblem är min grej!

Spänning

Kategori: grubbel

Jag väntar med spänning. Har levt på panodil i snart två veckor, känns sådär. Febern går upp och ner och kroppen hinner inte riktigt med. När jag gick och la mig va jag uppe på 37.2 (vilket är mycket för mig) och nu va jag nere på 35.8 igen. Men jag är ju helt orkeslös! Mitt huvud vill sprängas. Nu ska jag läsa bok... Eller sova!

hunger

Kategori: Allmänt

Det värsta med att inte vara hemma så mycket är att det aldrig finns någonting i kylen.. attans ja som är hungrig, synd att det är för sent för att åka och hälsa på mormor. Hon älskar att bjuda!

Måndagsångest

Kategori:

På bussen till norrköping! Ska på ett spännande möte, hämta sötisarna på dagis och ut och käka med några på jobbet.... Men orken finns inte där. Jag vill stanna i prinscharmingland! Vi har det ju så roligt tillsammans. En vecka i Turkiet va toppen inget kunde vara bättre, eller jo min bränna kanske men det var ju min dumma brännskadas fel :(. Så fort vi kom hem fick vi båda ont i halsen och ja feber... Förlåt jag känner mig bara så jävligt för tillfället. Nu ska jag sova!

Tar ansvar

Kategori:

Idag bör mina medmänniskor tacka mig! Är på kurs för mitt uppdrag som handelsombud. Oj oj måste sluta, dax att gå och lära sig mer.